Formar-te Espai de Futur » Jornada Talent en Acció
93 606 10 32
formarte@formar-te.es

Jornada Talent en Acció

 

Tothom tenim un talent. Ara bé, en som conscients? El coneixem? Com el podem utilitzar?

Formar-te, amb aquest esdeveniment satèl·lit que es realitzarà el dia 4 de novembre, de 09:00 a 19:00 en la seva seu, emmarcat dins de la setmana del Talent i prèvia al Saló d’Ocupació (9, 10 i 11 de novembre), busca oferir al participant, a través de conferències i tallers, una visió del mercat laboral del futur, així com  ajudar a descobrir el talent que tothom tenim i com desenvolupar-lo en el  nou paradigma post-COVID.

Què trobaràs a la jornada Talent en Acció?

La jornada Talent en Acció, promoguda i organitzada per Formar-te, a la nostra seu, t’ajudarà a:

Entendre el nou marc laboral post-COVID, així com saber quins sectors i necessitats laborals tenen i tindran una alta demanda d’ocupació.
Descobrir el teu talent (si si, tu tens TALENT!).
Conèixer i orientar-te en la certificació del teu TALENT, així com conèixer els diferents plans de formació i de certificació que tens al teu abast.
Connectar-te amb les diferents fonts de demanda de talent, així com conèixer les diferents ajudes existents a l’emprenedoria i autoocupació.

Com es desenvoluparà aquesta jornada?

Per a dur a terme aquest procés de descobriment del TALENT, es realitzaran conferències i xerrades en què participaran els principals agents econòmics i socials, així com experts del sector de la orientació i formació.

Important! Per assistir a les conferències i xerrades, serà obligatòria la inscripció prèvia (quòrum limitat)

Per a les persones interessades que vulguin realitzar aquest procés de descobriment, orientació i connexió amb el TALENT, s’habilitaran els espais: Descobreix, Orienta’t i Connecta’t, on podran rebre orientació i suport dels nostres tècnics especialistes. Aquesta acció es farà mitjançant tallers i activitats contínues i ininterrompudes durant tota la jornada.

No és necessària la inscripció als tallers. Així doncs, encara que s’esgotin les places de les jornades; assisteix, assessora’t i vine a descobrir el teu TALENT.
Espai Talent

Espai on es desenvoluparan les conferències dels experts que es realitzaran segons l’horari establert a la programació. Solament es pot assistir si s’ha reservat i li han confirmat la reserva. Places limitades.

Espai Descobreix

Espai dedicat a l’autoconeixement i exploració del talent de cada participant on es disposarà de tècnics especialistes en la creació de perfils professionals potenciant les aptituds i habilitats personals.

Espai Orienta't

Espai dedicat a realitzar orientacions i deteccions de capacitats on els participants disposaran de tècnics d’orientació acreditats per poder encarar el seu talent cap a una formació acreditativa o bé cap al mon laboral.

Espai Connecta't

Espai on es realitzaran tallers orientats a com mostrar el Talent al mon laboral i com arribar-S’organitzaran diferents tallers que no requeriran una reserva prèvia, no obstant es revisarà el quòrum.

Properament publicarem en format pdf els horaris de les conferències i xerrades. Tot i així, podeu fer la preinscripció per tal de rebre més informació. Gràcies!
BasqueCatalanGalicianSpanish